DOO Agrosavet Irrigation je porodicna kompanija osnovana 2011 razilazenjem partnera u kompaniji Agrosavet.
Po osnivanju odmah je nastavila sa zapocetim poslovima bivse kompanije i odmah pridobila njene dotadasnje klijente.
Srediste Agrosavet Irrigation je u Vrbasu .

Ovlašceni je uvoznik, distributer i SERVISER najpoznatijeg svetskog proizvodjača iz oblasti potpuno automatskih sistema Valmont Valley, automatskih mašina tipa Linear, Rendžer, Pivot, Univerzal.

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri Italijanske ćerke kompanije Nettuno Irrigacione koja proizvodi poluautomatske sisteme, tzv. Tifone.

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri Italijanske kompanije Visa, koja je vodeći proizvodjač-serviser agregata, kako strujnih tako i za posebnu namenu (crpne pumpe, cevi i opreme za navodjavanje)

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri Kineske kompanije RedStar valve, koja je vodeći proizvodjač livenarije , zasuna i ventila .

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri Italijanske kompanije SAB, koja je vodeći proizvodjač creva i traka za KAP PO KAP navodjavanje ,razlicitih tipova spojnica i opreme za cevovode

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri Turske kompanije PM Group , koja je vodeći proizvodjač Lay Flat creva za distribuciju vode

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri Nemacke kompanije MMM tech , koja je vodeći proizvodjač opreme , uredjaja za merenje vlaznosti zemljista i meteo stanica.